Левски ще се подсили с още пет нови попълнения. Това каза спортният директор на клуба Георги Иванов-Гонзо след привличането на опорния халф Джереми де Ноойер и крилото Денис Махмудов.

Още по темата

 

И двамата пристигат като свободни агенти от Спарта Ротердам и по-рано днес подписаха двугодишни договори със "сините".

"Условията с двамата бяха уточнени преди това и само им трябваше време да се запознаят с договорите им. Ще има още нови футболисти. Селекцията става бавно, защото търсим качество".

"Може да се каже, че търсим играчи на всички позиции. Левски не трябва да занижава критериите си. Целта ни е да направим добър тим с млади футболисти, които да имат бъдеще и да постигнем успехи. Прецизни сме в селекцията и като я направим ще обявим и целите ни, но те няма да са по-различни от това, което всички хора очакват".

Още по темата

 

"Нужни са ни още около петима нови играчи. Почваме изключително рано подготовката и първенството. Трудно е да направиш нов отбор за десетина дни, нещата не стават толкова бързо. Клубът е поставил финансови параметри в рамките на които работим".

"Много футболисти попадат в полезрението, в близките дни чакаме отговор и от Бранеков. Някои отказват, други приемат. Идеята е да направим добър отбор. Аниете сам затвори страницата "Левски", правим селекцията без него Гаджев, Абди, но гледаме напред. Чакаме адвоката на Курдов, че Астана няма претенции към него".

"Не знам откъде излезе информацията, че искаме Алекс Колев и Даниел Златков от Ботев. За момента нямаме интерес, а само към свободни агенти. На никого няма да се дава нищо даром".

"Тепърва ще преценяваме как ще се развива клуба. За Тодор Батков мога да кажа само хубави неща. Всички трябва да му кажем едно голямо "благодаря". Този човек е дал 45 милиона лева и трябва да има уважение към него от всички левскари".

"ЦСКА и Локомотив Сф са отбори с големи традиции, но в крайна сметка си има правила, ние също имахме проблеми. Надявам се по-скоро тези два отбора да се върнат в професионалното ниво на българския футбол", каза Гонзо.