Бившият защитник на Левски – Дъстли Мюлдер, е ударил сериозно рамо за лятната селекция на "сините". Това разкри едно от новите попълнения на столичани Джереми де Ноойер.

Двамата се познават отлично, тъй като са родом от Холандия и халфът се е допитал до Мюлдер преди да реши дали да приеме офертата на Левски.

"Доста холандски футболисти са играли тук. Дъсли Мюлдер ми разказа много за Левски и България и ме убеди да дойда. Не знам много за страната. Знам за Лудогорец, които играха в Шампионската лига. Чувал съм и за ЦСКА, където беше Сандрино Мисиджан", каза халфът пред TV7.

Другият футболист, който "сините" взеха от Ниската земя – Денис Махмудов, пък каза, че трансферът в Левски ще крачка напред в кариерата му.

"У дома се говори холандски, македонски и турски, но разбирам голяма част от българския. Дойдох в Левски, защото е голям клуб. Ставал е шампион много пъти и се радва на страхотна подкрепа от феновете. Знам, че са невероятни. Идването ми тук ще е крачка напред в кариерата ми", каза Махмудов, след което добави, че България много му прилича на Македония.