До 16 часа 2/3 от сектор А на стадион „Георги Аспарухов” е разпродаден, съобщи фракцията South Division във фейсбук. Днес Левски пусна билетите за дербито с Лудогорец в събота от 20:00 ч на „Герена”. Тогава „сините” ще пуснат в експлоатация за първи път новата централна трибуна, побираща близо 6000 души.

Билетите за сектор А са на цени от 25, 23 и 20 лева, но се очаква да бъдат продаде­ни и доста пакетни талони за по 80, 70 и 60 лева, които ще важат и за останалите три домакинства. Пропуските за трите ложи са по 90 и 70 ле­ва. Ще бъдат пуснати в продажба и местата, обособени за медиите. 16-те скай бокса се търгуват между 4 500 и 6 000 ле­ва в пакет за четири­те домакинства до края на сезона.
 
„Призоваваме ви да сте на своето място до 19:30 часа за планираното официално откриване на сектор "А' непосредствено преди първия съдийски сигнал на двубоя с Лудогорец”, пишат от Левски.

Националният клуб на привържениците (НКП) също даде конкретна информация за хода на продажбата:

"Истерия за билети... остават 5 дни до мача!
 
Сутринта бяхме посрещнати от голяма група привърженици, дошли часове преди пускането на билетите в продажба за съботния мач! Интересът е изключително висок и към средата на работния ден билетите за секторите "Б" и "А" влязоха във фаза "започват да се преполовяват", а 1/4 от сектор "В" вече е заета.

Това е положението. Билетите ще свършат."