Новият собственик на Левски Спас Русев обяви, че има три основни цели, които трябва да бъдат изпълнени до края на календарната година.

Това са построяване на козирка на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", смяна на таблото и през декември вече ще се работи и по спортно-техническите въпроси. Той каза още, че "сините" имат една цел – шампионска титла и нищо друго.

"Нашата мисия ще бъде да направим невъзможното. Трябва да върнем магията на стадиона. Това е ключът за връщането на публиката. Всичко, освен шампионска титла, е провал и това трябва да бъде нашата амбиция. Не от утре, не от други ден, а от сега, от този момент. Левски трябва да спечели титлата сега", каза Спас Русев, след което коментира и какво трябва да се промени в представителния отбор.

"Това е духът, вярата, увереността. Всичко останало не работи. Левски трябва да влиза само през главния вход, не през задния вход или прозореца. Аз съм амбициозен човек. За първи път влизам в нещо, което е толкова обществено и нямам друг избор, освен да успея. Ако се проваля, рискувам да ми рухне цялата репутация, която съм градил 62 г.", добави бизнесменът.

"На Надзорния съвет поставяме три цели, които да свършим до нова година. Козирка на Сектор "А", ново табло, което да е съвременно, това са задължителните неща, които нямат отношение към отбора. През декември месец ще се занимаваме и със спортно-техническите неща. Но има хора, които се занимават с това и няма да им се бъркам в работата", завърши Русев.