Новите попълнения Илиян Мицански и Галин Иванов попаднаха в групата от 20 футболисти на Левски за гостуването на новака в елита Нефтохимик.

Мицански и Иванов могат да направят официален дебют със "синята" фланелка в двубоя от шестия кръг на Първа професионална лига, който е утре от 21.15 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

В състава след два мача наказание се завръща полузащитникът Роман Прохазка. В групата за първи път през сезона попадна и Сърджан Лукин, който е възстановен след разкъсване на мускулни влакна на бедрото. Румънският защитник получи травмата в контролата от лятната подготовка срещу Черно море на 7 юли и оттогава не е играл. 

Лекуващите травми Мики Орачев, Хеан Деса и Деян Иванов отново няма да бъдат на разположение на старши треньора Люпко Петрович за двубой край морето.

Група на Левски за мача с Нефтохимик: Боян Йоргачевич, Иван Чворович, Веселин Минев, Сърджан Лукин, Симон Сандберг, Александър Александров, Димитър Пиргов, Сашо Александров, Галин Иванов, Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Мехди Бурабия, Ивайло Найденов, Роман Прохазка, Франсис Нар, Божидар Краев, Антонио Аниете, Станислав Иванов, Бабатунде Адениджи, Илиян Мицански