Левски работи усилено по зимната селекция. Спортният директор Станислав Ангелов и главният скаут Георги Чиликов по цял ден гледат играчи с цел да подсилят редиците на тима.

Левски е само на три точки от Лудогорец и не се отказва от битката за първото място. "Сините" са готови да извадят сериозни пари, с които да привлекат качествени състезатели. По наша информация новият собственик Спас Русев ще отпусне определена сума за нови играчи. Рамките, които са поставени на Пелето и Чиликов, са да търсят трима много добри футболисти за заплата между 15 и 18 хиляди евро, разбра "7 дни спорт". Такова месечно възнаграждение в момента получава единствено Хеан Деса. По принцип на Герена има таван на заплатите, който наложи Георги Иванов. Той обаче отдавна не се спазва, като дори Гонзо го наруши с привличането на перуанеца Деса.

Интересното е, че през лятото Георги Иванов си тръгна от Левски именно защото не му бяха предоставени пари за селекция. Тогава той поиска да вземе трима състезатели точно в графата 15-18 хиляди евро. На негово място "сините" назначиха Станислав Ангелов, който продължава да властва на Герена.

Иначе в Левски търсят играчи за всички постове, но големите пари ще бъдат извадени за бек, халф и нападател. Условието е и тримата да са с европейски паспорти. Както стана ясно, от Герена отказаха воаяжа до Бразилия. Чиликов пък гледа играчи в Португалия и Скандинавия.