Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова заяви, че финансовото състояние на клуба е стабилно, а задължения към настоящи и бивши футболисти и служители няма.

"Финансовото състояние на клуба е стабилно. Хората се чувстват достатъчно удовлетворени, и колегите ми, и футболистите. Бъдещето на Левски зависи най-вече от неговите привърженици, защото ако всички заедно не се борим за това бъдеще, не можем да очакваме благоволението на един човек. Не мисля, че това е правилният модел за развитие на Левски", каза Иванова.

"Левски няма задължения към футболисти, няма задължения към служители, нито към настоящи, нито към бивши. При всички положения бъдещето на Левски зависи от нашата обща съвместна дейност. Ако избегнем всички спекулации, личностни настроения и войни, можем да издигнем имиджа на клуба до нивото, което той заслужава. Левски има дългове като акционерно дружество, с които мисля, че съвсем скоро може да разрешим проблема. Не защото очакваме някаква голяма инвестиция, а защото регулярно изпълняваме задълженията си", допълни тя.

Иванова очаква по-сериозна подкрепа за отбора от трибуните, най-вече на домакинските мачове.

"За мен е изключително важно привържениците на Левски да заемат местата си. Те са много активни във всички социални сайтове, но не са активни на стадиона. Левски има група твърди привърженици, независимо дали грее слънце, дали вали дъжд, дало е студено или е топло, те винаги са до Левски. Тези, които носят Левски в сърцето си, трябва да го поддържат, независимо на кое място е", каза тя.

Ръководството на Левски предвижда изграждането на два допълнителни терена за нуждите на школата. 

"Бъдещето на Левски са децата. Предвижда се разширяването на терените, но това е свързано с много дълъг административен път, за да се уреди. Вярвам, че съвсем скоро ще имаме нови игрища или ще подобрим съществуващите", каза тя.