Защитникът на Левски Сашо Александров заяви, че няколко слаби мача са попречили на "сините" да на върха в Първа лига до шампиона Лудогорец.

След изиграването на мачовете от есенния дял на първенството столичани са на 2-ро място с четири точки зад разградчани, които обаче са и с среща по-малко.

"Лудогорец е доста класен отбор и мисля, че това помага на целия футбол да върви нагоре. Надявам се да направим силна подготовка, да се вземат нужните футболисти и да стопим разликата и да станем шампиони", заяви Сашо Александров след коледния мач по футзал между "дрийм тийм" от фенове и играчи на Левски.

"Мисля, че това, което не очакваха от нас, това направихме. Имахме точно 2-3 слаби мача, които ни лишиха да сме пред Лудогорец или поне с равни точки. Веднага се сещам за двубоя с Локомотив (Пд), който загубихме вкъщи. Доста добре играхме, Ние играем като колектив, като едно цяло. Борим се всички  еднакво и напред, и назад, получават се нещата", добави бранителят.

Александров говори и за спекулациите, че собственикът на Левски Спас Русев ще напусне. "Не вярвам. Това, което говорихме с президента, със собственика, мисля, че е сериозен човек и  обича Левски и едва ли ще си тръгне", завърши защитникът.