Локомотив София ще привлече ляв бек на Левски. Става въпрос за 20-годишният Мики Орачев. Бранителят ще бъде преотстъпен на столичните железничари. През есента Орачев записа само 3 мача за сините в Първа лига.

Самият играч е нямал нищо против да отиде да трупа игрови опит във втория ни ешелон. Двата клуба също са на финалната права на разговорите за преминаването на защитника в „Надежда“. Локомотив планират да използват Мики Орачев на малко нетипична позиция. Отборът го гласи за външен или дефанзивен халф, тъй като за момента си има играч на неговото място - Денис Пидев.

Още поне трима се очаква да са новите попълнение в Локомотив София тази зима. На този етап обаче клубът не е подписал официално с нито един от набелязаните. Ясно е само, че халфът Александър Манолов ще се завърне в родния си тим.

Червено-черните търсят подсилване за пролетта във всички линии, като единствено няма да привличат нов вратар. Локо Сф ще започне подготовка за пролетния полусезон на 11 януари в София, а на 23-и предвижда да замине на лагер в Сандански. Там железничарите ще останат поне до края на месеца, в зависимост и от атмосферните условия.