Единственото ново попълнение на Левски до този момент – нападателят Амаду Сукуна, ще пропусне първата тренировка на "сините" за 2017 г.

Причината за това е, че привлеченият от Верея Стара Загора стрелец още не е пристигнал в България. Очаква се това да се случи по-късно днес и Сукуна да е на разположение на Елин Топузаков за утрешното занимание. "Чуждестранните футболисти ще пристигнат утре заради пътуванията им от по-далечни дестинации. Няма да бъдем в пълен състав. Имаме няколко футболисти с настинки - Георги Костадинов и Ивайло Найденов. Другите нямат оплаквания от контузии. До края на утрешния ден очаквам да се съберем в пълен състав и да започнем да тренираме", заяви Топузаков.


"Сините" тренират днес от 13.30 часа, с което започва зимната им подготовка. 26-кратният шампион ще има лагер в Кипър, където са уредени контроли с румънския Виторул (20 януари), унгарския Уйпещ (29 януари), чешкия Теплице (5 февруари) и с Партизан Белград и Валери Божинов на 8 февруари.

За 2 февруари все още се търси противник, като това най-вероятно ще е другият сръбски гранд Цървена звезда.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevskiofficial%2Fvideos%2F1841040992837262%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>