Спортният директор на Левски Даниел Боримиров се изказа критично към съдийството след равенството 0:0 с Лудогорец днес.

"Момчетата играят все по-добре и със самочувствие, но днес някои хора имаха против Левски да победи. Видяхте отсъжданията. Чудя се дали има смисъл такива хора да свирят подобни мачове, когато феновете очакват хубав спектакъл", каза бронзовият медалист от САЩ '94.

"Видяхте какви картони бяха дадени на нашите футболисти, а за Лудогорец бяха спестени. Разочарован съм от съдийството. Имаше чиста дузпа за нас през първото полувреме, а при нарушението на Бурабия ми се стори, че той играе първо с топката."

"Имаше и доста остри влизания на играчи на Лудогорец, за които те не получиха картони. Явно е тенденциозно, защото след два кръга имаме много важен мач, който ще се стараем да спечелим. Някои хора се опитват да се погрижат за нас с картони. До момента съдията по никакъв начин не е показал феърплей към Левски."

"Водим преговори с Краев. Ще опитаме да привлечен един или двама чужденци, но пътят на Левски е с играчи от школата. Имаме задължения, които трябва да изчистваме. С Лукин също водим разговори, а той го заслужи с играта си от последните мачове, в които доказа, че има място в Левски. Въпрос на време е", добави Боримиров.