Собственикът на Левски Спас Русев се появи на стадион “Георги Аспарухов” преди снощното занимание на отбора. Той се задържа в съблекалнята и поговори с футболистите. Бизнесменът им честити елиминирането на Сутиеска от първия квалификационен кръг на Лига Европа и ги надъха за успех и срещу следващия съперник Хайдук (Сплит). Той се поинтересува и от състоянието на последните две нови попълнения Жорди Гомес и Нелуц Рошу и дали те ще могат да вземат участие в първия мач в Хърватия.

В същото време стана ясно, че футболистите са получили и допълнителен стимул за добро представяне срещу Хайдук. Финансовият отдел на “Герена” е обещал солидни премии от по 5 хил. лева на човек при евентуално отстраняване на хърватския тим, пише "Тема спорт". Това подсказва, че в Левски финансовата ситуация е все по-добра, след като бяха усвоени парите от трансферите на Божидар Краев и Мехди Бурабия на обща стойност около 1 милион лева.

За отстраняването на Сутиеска “сините” пък вече са взели по 3 хил. лева на калпак. Изпълнителният директор Красимир иванов, Който движи финансите на “Герена”, напоследък не изпуска тренировка и демонстрира близост до тима. Футболистите пък могат да се похвалят, че нямат никакво забавяне при изплащане на заплатите им.