Спортно-техническото ръководство на Левски вече набеляза двама защитници за трансфер на „Герена“. Става дума за чужденци със солидна визитка, пише вестник "Меридиан мач". Единият от тях е французин, а другият – холандец. Към днешна дата старши треньорът на Левски Ники Митов изследва внимателно качествата на въпросните футболисти и скоро трябва да даде отговор, който от тях иска.

Иначе и двамата са дали принципното си съгласие да играят със синята фланелка, но само един ще акостира в клуба Очаква се до края на седмицата новият централен защитник да се присъедини към Левски, а привличането му не зависи от реванша с Хайдук в четвъртък.
 
Припомняме, че „сините“ форсираха взимането на нов бранител, след като Димитър Пиргов, който игра двойка с Давид Яблонски в центъра в първия мач с Хайдук, направи фатална грешка, коствала загубата на „сините“.
 
Междувременно на „Герена“ промениха плана около привличането на ново крило. „Сините“ бяха решили да не бързат с взимането на футболист на този пост, а да го оставят за зимната пауза. Сега обаче Ники Митов и директорът Даниел Боримиров са преценили, че е по-добре да купят веднага крило. И този трансфер трябва да се финализира до края на седмицата или в началото на следващата.