Делио Роси и Габриел Обертан са основните причини Антони Белмонт да избере офертата на Левски, заяви френският халф, който по-рано днес попдиса договор за 2 години със "сините".

"Горд съм, че подписах с този голям клуб. Знам, че това е един от най-обичаните отбори в страната и се гради боеспособен състав. В тима са привлечени много добри играчи и съм мотивиран да се докажа. Искам да постигнем добри резултати и да направим запомнящ се сезон".

"Наличието на Обертан ще помогне много на адаптацията ми. Той е много важен не само за мен, но и за отбора, защото е играч с доказани качества. За мен ще бъде чест да играя рамо до рамо с него. Знам много за Делио Роси от работата му в Италия. Той е отличен тактик и е отдаден на професията си. Радвам се, че ще работя с него и съм убеден, че ще подобря качествата си. Това е едно от нещата, които ме мотивираха да стана част от Левски.  Пожелавам си постоянно да подобрявам своята игра и да бъдем шампиони още този сезон. След това и добри резултати в европейските турнири", каза той.