Треньорът на Левски Делио Роси бе видимо недоволен от загубата с 1:2 от Ботев в Пловдив. Роси разкритикува играта на футболистите си, но не хвърли вината за загубата към вратаря Александър Любенов, който сгреши фатално за изравнителното попадение на Ботев.

“Представянето ни беше под нивото в сравнение с останалите мачове. Допуснахме много грешки, но те са част от израстването на отбора. Не бяхме толкова свежи след тежкия мач с Лудогорец, но в такива срещи, когато водиш с 1:0, трябва да се опиташ възможно най-бързо да затвориш мача".

"Имахме възможности да стигнем до победата, но за съжаление не успяхме. Това бе най-лошото ни представяне до момента. Разбира се, че ако Мапуку бе вкарал през първата част, двубоят можеше да завърши по друг начин. Дори и тогава обаче нямаше да променя мнението си, че не играхме добре".

"Определено не сме паднали заради Александър Любенов. Може би, ако не бе грешката му, можеше да вземем трите точки, но пак казвам, и тогава щях да съм недоволен от представянето ни”, заяви Роси.