Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори за всичко най-интересно около 26-кратните шампиони на България. Той излезе и с официална позиция относно бъдещето на Делио Роси.

“Спортно-технически няма да говоря, защото не е моя работа. Ролята е в ръцете на треньора. Как изглежда Левски, по какъв път върви. Имаме желание да виждаме атрактивен футбол, но ние сме в такъв път, където се стараем да създадем един бъдещ Левски. Това изисква повече търпение, ние сме в част от тази крива. Сега Левски е по-стабилен” заяви Иванов пред колегите от Спортал.

“С привличането на Делио Роси и новите футболисте вече е ясно посланието. Не са еднозначни коментарите обаче, но аз казвам, че ние следваме едно нещо, искаме да градиме. Трите най-посетени мача са с участието на нашия клуб, което говори много. Моята болка е, че няма достатъчно публика на стадиона. Стадион без фенове не е добра идея. Основната задача е да върнем привържениците по трибуните”, добави още той.

“Ние не можем да се откажем от играта, може да се сметне каква е разликата между нас и първото място. Надявахме се да бъдем по-напред в класирането, но се надяваме да ставаме по-добри и в края на първенството да сме напред в класирането".

"Участието в европейските турнири е голям приоритет. Старши треньорът иска да направи селекция, всички работим за това. Има конкретни идеи за подсилване на състава. Клубът е много силно зад старши треньора. Ние всички искаме да работим за силен Левски”, заяви Красимир Иванов.