Сериозна драма е на път да разрази около шведът Антон Тинерхолм, който се явява като трансферна цел №1 на Левски.

Мениджърската агенция "Nordicsky" разпространи информации, че 26-годишният десен защитник е подписал със "сините", но самият футболист отрече това да е вярно. "Още не съм парафирал. Имам и други предложения. В момента обмислям кое е най-доброто за мен", написа Тинерхолм, който се намира в София.
 

 

Officiellt: vår klient Anton Tinnerholm skrev igår kväll på ett avtal med den bulgariska klubben Levski Sofia. #nsky #transfers #bulgaria #sweden

Публикация, споделена от Nordic Sky (@nordicsky1999) на

 


Припомняме, че той има договор с Малмьо до края на календарната година и отказва да го поднови, защото иска да потърси друго предизвикателство. Тинерхолм има 7 мача за националния отбор на Швеция, а "сините" се опитват да го изкушат с голяма заплата и участие в евротурнирите през следващия сезон.

Левски има остро нужда от нови крайни защитници. Милош Цветкович няма алтернатива, докато Иван Горанов разочарова с представянето си. Неговата резерва Мики Орачев пък най-вероятно ще напусне през зимата.

На "Герена" следят още Винисиус Фрейташ от гръцкия АЕК (Атина), който е познат на италианския наставник на "сините" Делио Роси от предстоя си в калчото и мачовете си за Падова и Перуджа в периода 2014-2015 година.