Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов прие много емоционално победата с 1:0 над Верея Стара Загора в мач от 17-ия кръг на Първа лига.

"Сините" спечелиха с гол с ръка на Давид Яблонски в 91-ата минута, с което се спасиха от втори пореден резил, след като в миналия кръг не победиха аутсайдера в първенството Витоша Бистрица (0:0). Това обаче не попречи на Красимир Иванов да се зарадва на успеха. "Сърцето ми беше спряло и в 91-ата минута д-р Яблонски му направи електрошок", напис той в Инстаграм.
 


Реакциите на феновете под статуса на разнообразни, като някои припомнят, че Левски беше брутално порязан при гостуването си на Верея по-рано през сезона. Тогава домакините от Стара Загора се наложиха с 2:0 с гол от засада и отменено редовно попадение на столичани за 1:1.

Други запалянковци водят разпалена дискусия дали Делио Роси е точният треньор, а един пише. "Г-н Иванов, мислите ли, че тази победа задоволява някого извън ръководството на Левски? И защо и в постовете на футболистите виждам еуфория? Не е ли срамно да се гордеем  с този мач? Много, много, много сме зле. Няма място за гордост тук".