Легендата на Левски Наско Сираков за пореден път разкритикува моментното състояние на "сините". Сираков  коментира темите в българския футбол по "Дарик" радио.

"Когато Левски не върви, първото име, което идва на преден план, е Наско Сираков, но това не е така. За разлика от ЦСКА, синята общност е на другия полюс - обезверена е, включително и аз. Играта на отбора не върви, правят се грешки в продължение на 10 години, на Спас Русев начинът му на работа бил различен от този на Наско", заяви Сираков.

"Зная печелившия начин на работа, на феновете им трябват победи, те ще се радват с цялото си сърце. В Лудогорец организацията е феноменална - финансово обезпечени са, имат страхотна база, играят най-добрия футбол в България, но е минус, че нямат представител в националния отбор. Това е удоволствие на собствениците им, но не виждам принос за нашия футбол".

"ЦСКА е на гребена на вълната. Поне до утре вечер, имат шансове за титлата, в борбата са. Предстоят им тържества, обединени са, с изключение на 200 човека", добави Наско.