Един от най-обичаните от феновете сърби, обличали екипа на Левски, може да се завърне на „Герена“. Става въпрос за Саша Симонович, пише "Меридиан мач". Преди десетина дни той се похвали със своя лиценза УЕФА „А“, който му дава право да работи като помощник в елитни отбори.

Доскоро дебютиралият за Левски с гол във вратата на ЦСКА атакуващ халф работеше с деца в академията Витоша. В момента обаче Симонович е свободен и има няколко предложения да започне кариера в мъжкия футбол. Ако от „Герена“ се бяха споразумели със Сале Янкович, неговото завръщане в клуба щеше да е сигурно, но и в момента той е сред опциите за асистент на Славиша Стоянович.

Освен, че притежава сериозен футболен интелект, Саша познава отлично ситуацията в българския футбол и би бил от голяма полза за по-бързата адаптация на новия наставник. Той е решен да се развива в професията и не спира да търси възможности за подобряване на квалификацията си. Към него има покани за работа от сръбски и гръцки отбори, но на този етап желанието му е да остане в България, където се е установил със семейството си.