Левски отново стана за смях, след като юбилейния мач на 11 август в памет на Гунди няма да се състои това лято. Поради промяна в спортния календар на Милан, събитието „75 години Георги Аспарухов“ се отлага за есента. 

Мачът в чест на Гунди между Левски и седемкратния повелител на Европа, който бе предвиден за 11 август, се мести за по-късна дата, която в момента се договаря между организатора Moko Solution и двата клуба. Мястото на събитието остава същото – национален стадион „Васил Левски“. 

Генералните промени в ръководството на „росонерите“ доведоха до множество реформи не само в управлението на клуба, а и оказаха влияние върху приятелските срещи и планирани изяви на тима от Милано.  

Така футболните фенове у нас обаче ще имат възможност да видят звездите на Милан в оптимална спортна форма в резултат на крайния етап от лятната им подготовка. Всички закупени билети за събитието „75 години Георги Аспарухов“ ще важат без презаверка за новата дата.

Отлагането на мачлето отново направи за смях клуба от "Герена", защото преди това софиянци получиха горчив отказ от Бока Хуниорс, който беше поканен за срещата на 19 август.