Бившият защитник на Левски Добромир Жечев заяви, че ръководството много е закъсняло с отстраняването на Делио Роси. Според него вратата на италианеца е трябвало да бъде посочена веднага след края на миналия сезон, за да може наследникът му да започне на чисто.
 
Той посочи, че сега на Славиша Стоянович ще му е трудно, защото от началото на кампанията са проличали доста пробойни при сините и в играта, и в състава.
 
"Делио Роси не остави почти нищо след себе си. Трябваше още след края на сезона италианецът да бъде махнат. Още на първата си пресконференция Славиша Стоянович разкри много слабости. Те бяха видни.
 
Дано словенецът ги оправи. Със сигурност той има нужда от футболисти на определени постове. Но те трябва да бъдат от високо ниво. Ако искаш да практикуваш нападателен и атрактивен футбол, си зависи от материала, с който разполагаш.
 
Левски има двама много класни играчи като Габриел Обертан и Паулиньо. Но трябват още такива за изграждането на силен отбор", каза Жечев пред „Тема спорт”.  Той също бе на мнение, че в клуба трябва да бъде върнат Наско Сираков.