Треньорът на Левски Славиша Стоянович не е никак доволен от бавенето на селекцията. Далеч преди Нова година сърбинът със словенски паспорт обяви, че вече е дал списък на ръководството с желаните от него играчи.
 
Към момента обаче подсилване на състава няма. На няколко пъти Стоянович натърти, че иска новите да бъдат българи. Вместо това сега столичани чакат чужденци на проби...
 
От „Герена" не успяват да привлекат капитана на Берое Мартин Райнов. Ботев Пловдив пък отряза мераците на столичани за централния защитник Кристиан Димитров. В Левски пък нямат единомислие по въпроса - нужни ли са им опитните Иван Бандаловски (Берое) и Валери Божинов (Ботев Bp). Затова и нищо не правят по евентуалното им привличане.
 
Ситуацията в момента не се харесва на Стоянович, който след края на есенния полусезон твърдо бе решил да напусне, припомня "Тема спорт". От „Герена" обаче не се съгласиха да го освободят и той ще остане поне до края на първенството.
 
В Турция пък не спират спекулациите около голмайстора на Левски Станислав Костов. Носителят на купата на страната Акхисар Беледиеспор е готов да плати исканите от столичани 500 хиляди евро за нападателя Станислав Костов, твърди местният сайт yeniasir.com.tr.