Галерия

Левски официално обяви третото си ново попълнение през 2019 година.

На "Герена" вчера се завърна защитникът Живко Миланов. Ветеранът подписа договор с клуба за 1,5 години. Любопитно е, че за толкова парафираха още Мартин Райнов и Валери Божинов. Явно новото ръководството на "сините" има нещо предвид с продължителността на контрактите. Най-вероятно ще разберем каква е идеята в близко бъдеще.

Впечатление направи и друго. Измачканите фланелки на тримата българи. Особено тази на Миланов. По-наблюдателните фенове забелязаха този факт. При позирането на Райнов и Божинов също имаше гънки по тениските, но не толкова, колкото на защитника.

Причината е неясна, но определено не отива на клуб с големи амбиции. Фенове пък веднага започнаха да се шегуват с коментари в социалните мрежи. "DMS ютия", "Тази измачканата фланелка да не е последна бройка от склада?", "Уволнете гладачката", "Няма ли кой да изглади тая тениска? И Божинката позира с измачкана", "Въпросът тука е колко геометрични фигури виждаме на тениската", "Де да беше само тениската, за съжаление всичко в клуба е докарано до това състояние, омачкано, мръсно, не подредено, окаяно....", гласят част от коментарите.