Отговорността пред пълните трибуни ще бъде огромна, но футболистите на Левски няма да играят напрегнато срещу Лудогорец, заяви старши треньорът на "сините" Георги Дерменджиев. Левски посреща разградчани в неделя на стадион "Георги Аспарухов". 

"В последния момент ще се реши кои футболисти ще пропуснат мача. Лудогорец е с нов треньор, а при това положение мотивацията е много по-различна. Аз лично обаче не съм притеснен. Работя в Левски и искам Левски да постигне успехите, които и аз съм постигнал", започна специалистът.

"Феновете ще накарат футболистите ни да имат по-голяма отговорност, защото пред голяма публика винаги трябва да бъдеш максимално мотивиран. Не мога да кажа предварително какво ще се случи, но лично аз искам феновете да бъдат на стадиона и да подкрепят отбора така, както те могат. Отговорността пред такива трибуни е голяма, но ние работим с момчетата и мисля, че няма да има негативно напрежение."

"В първенството всичко е възможно, но аз не броя точките в момента. Аз познавам добре Лудогорец, знаете колко време съм работил с този отбор. Има малко футболисти, които не са били там по мое време. Мисля, че съм наясно с отбора на Лудогорец", продължи той.

"Имаме три поредни победи, но не трябва да се заблуждаваме. Имаме много работа за вършене", каза още Дерменджиев. Относно промяната в собствеността на Левски, той заяви: "Това е най-положителното, което можеше да стане. От този момент нататък ние трябва да изпълняваме програмата ни".