Верея - Левски, двубой от 26-ия кръг на Първа лига, стадион: "Трейс Арена", начало: 13:00 часа.

Групата на Верея: Генадий Ганев, Кристиян Кацарев, Иво Иванов, Дмитрий Иванов, Тимоте Рубин, Теофилус Коуроупис,, Жосуе Нтойа, Андреис Ковальов, Аурелиан Лола, Сергей Рудик , Шота Гвазава, Денислав Станчев, Стелиян Колев, Хровие Ризванович, Женя Доброволски, Бедри Рюстемов, Божидар Христов

Вероятен състав на Левски: Николай Михайлов, Живко Миланов, Давид Яблонски, Нуно Рейш, Иван Горанов, Хали Тиам, Мартин Райнов, Жерсон Кабрал, Давиде Мариани, Паулиньо, Станислав Костов

Прогноза на Gol.bg:

Верея поднесе един сензационен резултат в началото на пролетния дял. Старозагорци постигнаха нулево равенство срещу Лудогорец, за което трябва да благодарят на късмета. 

Разградчани създадоха куп положения пред вратата на Верея, но така и не съумяха да ги реализират. Въпреки това, заралии все още нямат победа от началото на сезона като записаха 6 равенства и 19 загуби. В миналия кръг "лъвовете" загубиха с 0:3 от Ботев Враца като гости. 

Станислав Маламов и Бранислав Василиевич до скоро имаха травми, но вече са възстановени. Именно първият се очертава като основна заплаха за Левски.

"Сините" обаче се водят като фаворит в тази среща и е малко вероятно да допусне грешна стъпка в Стара Загора. 26-кратните шампиони са на 3-ото място в класирането с актив от 51 точки като изостават на три от втория ЦСКА. 

В миналия кръг Левски загуби у дома от Лудогорец с 0:2 и така се отдалечи на осем точки от първото място. Левски e с 2 поражения от последните 9 кръга в Първа лига и се представя добре през втория полусезон. 

"Сините" спечелиха само две от изминалите си шест визити. Тимът от Подуяне е запазил 11 сухи мрежи през този сезон и е много вероятно да не допусне гол от Верея в предстоящия мач. 

Прогноза: Веря - Левски 1:2