Левски пусна в продажба билетите за мача с Лудогорец. Привържениците ще имат възможност да закупят и пакетни билети за всички домакинства на "сините" до края на сезона.

"В седмицата преди двубоя срещу Лудогорец от третия кръг на плейофите на Първа Лига отново ще можете да закупите Пакетен билет за оставащите домакински срещи на Левски. "Сините" приемат на "Виваком Арена Георги Аспарухов" Лудогорец тази неделя от 19:00 часа. До края на първенството отборът ще е домакин и на Берое и Черно море.

Вие имате възможността да се възползвате от закупуването на Пакетен билет, който ще е валиден за тези три срещи.

Цените за него са следните: 

Сектор "STRABAG" - Блок 1 - 48 лева, Блок 4 - 42 лева, Блок 5 и 6 - 36 лева, ВИП - 165 лева
Сектор "В" - 24 лева
Сектор "Б" - 18 лева

Пакетният билет се продава във феншопа на сектор "STRABAG" на "Герена" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Също така на касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. Пакетен билет можете да закупите и онлайн.

Важно: Със закупения Пакетен билет ще се влиза и на трите домакински срещи! Притежателите на Пакетен билет ще ползват 50% намаление за домакинския мач на Националния стадион "Васил Левски" срещу "ЦСКА-София".

Притежателите на Пакетен билет ще имат и още едно предимство. При старта на абонаментната кампания за следващия сезон те ще могат да се възползват от 5 процента отстъпка при закупуване на сезонна абонаментна карта", съобщават от клуба.