Вратарят на Левски Николай Михайлов каза силни думи след загубата с 0:2 от ЦСКА. Поражението прати "сините" окончателно на бараж за Лига Европа. 

"Опитвахме се да направим добри неща. Завършващата фаза ни куцаше. Това не е от вчера или онзи ден, а откакто аз съм дошъл в отбора. През лятото, когато се правят промени, ръководството трябва да вземе мерки. Надявам се Левски да е по-добър през следващия сезон. Докарахме се дотук, че във вторник ще е "всичко или нищо". 
 
Аз - притеснения?! По-добри сме и от Славия, и от Етър. Мястото на Левски е в Европа. Трябва да си свършим работата във вторник. След това предстоят много промени. Даже започнаха да се случват. След тях се надявам Левски да е там, където му е мястото. Защото това не е моят Левски. 
 
Аз не съм човекът, който трябва да каже какви промени трябва да се направят. Аз съм просто футболист. В момента защитавам цветовете на любимия отбор. Имаме още една седмица, а след това хората да си кажат намеренията и как ще продължаваме. Ще обяснят какво ще се случва занапред.
 
Аз го гледам и като фен, и като футболист - Левски трябва да си вдигне още много, много нивото. Видяхте хората как ни подкрепяха. Те го заслужават!
 
Всяко лято се взима нов отбор. Нищо ново не си казваме. Следял съм го, когато бях навън. Това не е правилният път - смея категорично да го заявя. Който го прави това - всяко лято да маха 15 играчи и да взима толкова нови, не стига доникъде. Не знам вече кой пореден треньор се сменя... Какви ли неща не се случиха в този клуб. Надявам се на по-добри времена за Левски. 
 
Какви вече ще са целите, какво мислят да правят... Има си ново ръководство, нови треньори официално са подписали - те ще започнат подготовка и най-вероятно имат набелязани хора.
 
Имам договор за още 10 дни. Казвам съм го и го заявявам отново: Аз съм в Левски, обичам Левски и искам да остана в Левски. Всичко друго спрямо моето бъдеще - турции, Америки, Саудитски Арабии - пълна лъжа и фалш. Писна ми да чета всяка седмица, че отивам някъде. Ако е така, ще изляза и ще го кажа. А за този период се спрегнаха 17 вратари. Свикнал съм, но не е приятно по 36 пъти на ден да ме питат дали оставам. 

Ако ръководството иска да остана, ще го сторя. Николай Михайлов е най-малкият проблем на Левски. Имало е един разговор. Много общ, в който нищо конкретно не се говори", заяви Михайлов.