Треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков остана разочарован от загубата с 0:1 от Левски в баража за Лига Европа.

"Сезонът беше успешен за Етър. Щеше да е хубаво, ако днес имахме повече късмет. Той беше на страната на Левски. Получи се равностоен мач с борба по целия терен. Опитахме се да избягаме от пресата на домакините. След почивката играхме по-добре. Но двама опитни футболисти като Живко Миланов и Валери Божинов ни наказаха. Добро центриране и добро отиграване с глава. Боджадж липсваше, а Милчо Ангелов нямаше ден. Това е футболът, понякога нещата не се случват, както искаме", каза Балъков, след което говори и за бъдещата си работа – селекционер на националния отбор

"Трябва да превключа много бързо. Има проблеми с контузии, няма да е лесно. Но ще се опитаме да мобилизираме отбора и да дадем максимума от себе си. Искам да науча отбора, че винаги играем за победа. Ще се опитам да предам това нещо на футболистите за кратко време", добави легендата и накрая не пропусна да благодари на феновете на Етър, които скандираха името му след края на мача.