Вратарят на Левски Николай Михайлов изрази радостта си от новия договор с клуба. По-рано днес той парафира до лятото на 2021 г. и сложи край на спекулациите, че ще напусне в посока Турция.

"Много съм щастлив, че оставам в родния му клуб. Надявам се, че предстоят много по-добри моменти за Левски и мен. Новият треньорски щаб и ръководството правят много промени, за да могат да зарадваме великите ни фенове. Именно демонстрираната любов от тях към мен през тези месеци е основната причина да преподпиша още сега. Наистина съм благодарен и приятно изненадам от топлото посрещане, от подкрепата и обичта показана към мен през тази пролет. Това е много важно за мен. Няма да казвам нищо ново, но историята на клуба и феновете на Левски не заслужават това, което се случа през последното десетилетие. Мечтаем да се върнем Левски на върха. Знаем, че няма да е лесно, че имаме нужда от много неща и много работа, но вярвам, че предстоят по-добри дни за всички обичащи клуба", заяви Михайлов пред Спортал.

Той се завърна в Левски в края на миналата година. От началото на пролетния дял вратарят е несменяем титуляр, но сега "сините" ще се опитат да му вземат сериозна конкуренция.