Левски е извадил много сериозна оферта на Йончо Арсов, който е желан от сините за нов директор на детско-юношеската школа, пише "Тема спорт". Тя е далеч по-добра от предложението на БФС към специалиста. Той е гласен за заместник на Даниел Боримиров в Левски. 

Последният заемаше поста в продължение на 5 години, но през миналата седмица бе освободен. Сините обаче са изправени пред нова сага по оста „Герена" - "Бояна", където е базата на националния отбор и администрацията на БФС. Причината е, че специалистът е част от екипа на селекционера Красимир Балъков. Арсов, който е потомствен левскар, е помощник на Бала. 

В момента вниманието му е изцяло концентрирано към предстоящите евроквалификации с Чехия (в петък от 21:45 часа в Прага) и Косово (10 юни от 21:45 на националния стадион "Васил Левски"). Ясно е, че след последния мач Арсов ще седне на сериозни преговори с шефовете на сините. Той е германски възпитаник, познава се с треньора Петър Хубчев и ще има за цел да въведе модерни методики за обучение на юношите на Левски.