Капитанът на Левски Живко Миланов и младокът Атанас Кабов ще бъдат на линия за следващата контрола на тима в Австрия. Тя ще е на 1 юли, понеделник, срещу Тюркгюджю-Атаспор от Мюнхен.

Двамата пострадаха в спаринга с бразилския РБ Брагантино (0:1) и пропуснаха този срещу Зенит (0:1) във вторник. Треньорът на руския шампион Сергей Семак заяви за двубоя, който бе спечелен от тима му с дузпа:

"Горещото време затрудни и двата отбора. В началото на сезона ще има такива мачове и трябва да свикваме. Не съм доволен от последните 30 минути, но това също е свързано с жегата. Левски несъмнено е по-силен отбор от предишния ни съперник (б.р. - Вакер Инсбрук, който бе победен с 6:1). През второто полувреме играхме с трима централни защитници, защото може и в някои официални мачове да действаме с тази схема."

Вчера сините имаха възстановяване, след което треньорът Петър Хубчев даде почивка на тима си. Днес Левски ще има две занимания. До края на лагера в Австрия столичани ще изиграят още 2 контроли.

Освен Сабаил на 2 юли те ще срещнат швейцарския шампион Йънг Бойс. На следващия ден отборът се прибира в София, където ще се готви за сблъсъците от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Ружомберок. Първата среща е на 11 юли от 19:00 часа в Словакия.