Треньорът на Левски Петър Хубчев сподели, че загубата от Тюркгюджу-Атаспор с 0:4 не е чак толкова неочаквана. Специалистът се надява клубът да закупи още 1-2 атакуващи футболисти до затварянето на трансферния прозорец.

Хубчев сподели, че отборът се готви много интензивно и има умора, но това не е оправдание за тежкото поражение от германския четвъртодивизионен отбор.

"Не знам колко е малко очаквана тази загуба. Знаех състоянието на всички футболисти. За мен някои от нещата са очаквани. С натоварванията е най-лесното оправдание, не искам да го говорим това. Играха повече млади футболисти, които трябва да показват повече претенции на терена, а не извън него.

Вие казвате, че те не са готови за големия футбол. Аз съм го видял отдавна това нещо. Основните футболисти играха 15-20 минути, но трудно се влиза с човек по-малко в срещата. Не мога да имам претенциите към резервите, но тези към младите футболисти са големи.

Ще трябва да правим още покупки, тъй като е ясно как ще действаме с младите. Чакаме нови футболисти, но то продължава прекалено дълго. Случва се при всички отбори и мисля, че е нормално. Дени Алар е контузен, но чак цял месец да не играе – не вярвам. Случва се във футбола, но мисля, че до десетина дена проблемът трябва да бъде решен.

Знам за нещата в атакуващ план при нас, но това се случва във футбола. Аз не бих се разделил с нито един от титулярите ни на този етап. Не знам откъде имате информация, че Лугано иска Паулиньо. В клуба не знаем за такова предложение, това е спекулация. Спрягат се много имена и няма нужда да коментираме.

Желанието ми е да се подсилим възможно най-бързо, говоря го от две седмици. Ако имате предвид, че 60 минути играха други футболисти, трябва да изчакаме да видим. Ще видим Дени Алар как е и да вземем още 1-2 нападатели.

Ще видим как ще изглеждаме на официалните мачове. Ще видим дали ще съм рязък към футболистите, не вярвам да има такъв, който хладнокръвно да приеме такава загуба. И сутринта тренирахме, и вчера два пъти".

"Търси се максимално натоварване на този етап. Този мач бе уникална тренировка за мен. Тежък мач очаквам с Йънг Бойс. Радвам се, че можем да играем с такива опоненти. Имаме възможност да покажем друго лице”, каза Хубчев.