Последното ново по­пълнение на Левски Най­джъл Роберта бе картотекиран за реванша сре­щу АЕК Ларнака, пише "Тема спорт". Двубо­ят с кипърците от вто­рия квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък (1 август) от 19:30 часа на стадион "Ге­орги Аспарухов". 

Ръко­водството на Левски имаше правото да на­прави една промяна по състава между двата мача и е внесло необходимата документация в УЕФА, за да може холан­децът да попадне в смет­ките на треньора Петър Хубчев. 

В реванша сини­те ще имат трудната задача да наваксат пасив от три попадения (б.а. -загубиха с 0:3 в Ларнака). По този начин специали­стът ще може да разчи­та на трима централни нападатели в лицето на Станислав Костов, Дени Алар и Найджъл Роберта. 

Треньорът по всяка вероятност ще заложи на много офанзивна такти­ка. В първата среща сре­щу АЕК в стартовите единайсет започна ав­стриецът, който се от­чете с непростим про­пуск в началото на сре­щата. 

Холандецът няма никакъв опит в евротурнирите, но Петър Хуб­чев се надява той да е го­тов физически за среща­та с АЕК, за да има още по-голям избор за върха на атаката.