Черногорският нападател Миладин Вуйошевич от втородивизионния словашки Дубница е бил предложен за лятната селекция на Левски, твърди “Тема Спорт”. 22-годишният атакуващ футболист прави добро впечатление през миналия сезон, когато в 26 мача реализира 23 попадения.

Вуйошевич има договор за още един сезон и ако Левски пожелае да го привлече, трябва да плати трансферна сума. Нападателят е юноша на сръбския Ягодина, но не успява да реализира потенциала си и се мести на север в Словакия.  

Преди това той работи известно време като сервитьор. Още 20-годишен заиграва в третото ниво на местния футбол в отбори като Филаково и Римавска Собота. Прави добро впечатление и получава оферта от Дубница. С добрите си игри привлича интереса на отбори от местния елит.

На “Герена” вече привлякоха двама централни нападатели - австриецът Дани Алар и холандецът Найджъл Робърта. Голмайсторът на Левски за миналия сезон Станислав Костов е измъчван от контузии от началото на сезона. Към него има интерес от страна на италианския Фрозиноне, който е участник в Серия Б.