Треньорът на Левски Петър Хубчев обмисля да направи са­мо една промяна по състава си за предстоящото вечно дерби срещу ЦСКА. Двубоят с черве­ните е на 1 септември, неделя, от 17:45 часа и ще бъде преда­ван пряко по Диема спорт. Спе­циалистът получи добри нови­ни в последните дни и ще мо­же да разчита на до скоро контузените Кали Тиам, Стани­слав Костов и Филипе Нашименто.

Единствено сенегалецът е гласен за титуляр срещу ЦСКА, а голмайсторът от последния шампионат и португалецът ще попаднат в групата за дву­боя, но ще са на скамейката. Тиам ще заеме позицията на Илия Юруков, който започна в последния мач на сините срещу Локомотив Пловдив, спечелен с 1:0 на стадион "Георги Аспа­рухов".

Вижте класирането в efbet Лига

Хубчев не обмисля други про­мени по състава си, тъй като е останал доволен от пред­ставянето на тима си срещу черно-белите. Така е ясно, че на вратата ще бъде Милан Миятович, а карето пред него ще изглежда в следния вид - от­дясно капитанът Живко Мила­нов, в центъра на защитата Янис Каргас и Нуно Рейш, а отляво Иван Горанов. Все още треньорът не иска да рискува с включването на възстанови­лия се от тежка контузия Холмар Ейолфсон, който вече на два пъти влиза като резерва за сините.

Партньор на Тиам в халфовата линия ще бъде Мар­тин Райнов, а пред тях като конструктор на играта отно­во доверие ще получи аржен­тинецът Франко Мазурек. По крилата ще атакуват Паулиньо и Станислав Иванов, а на върха Найджъл Робърта. Може би за момента холандецът е изборът на Хубчев за поста централен нападател, след ка­то от началото на сезона от­беляза три попадения в чети­ри мача. Треньорът ще може да разчита и на още двама ти­пични тарана в лицето на Де­ни Алар и Станислав Костов, които ще бъдат на резервна­та скамейка.

От нея пък трябва да се включат при негативен резул­тат новите попълнения Здра­вко Димитров и Насиру Моха­мед, които да вкарат нужната острота. Последният записа само три мача до момента, ка­то единствено започна титу­ляр в първия мач при загубата с 0:3 от ЛЕК Ларнака във вто­рия квалификационен кръг.