Мнения след края на мача от 10-ия кръг на efbet Лига между Славия и Левски, завършил 0:2:

Петър Хубчев, старши треньор на Левски: "Наистина труден двубой, но ние не сме очаквали и лесен. Според мене търпението и професионалното отношение на всички към тоя мач ни доведе до победата. Нищо не се промени през второто полувреме. Тактически изиграхме мача много правилно, не се подведохме от Славия.

Нашименто влезе с идеята да вкара и вкара гола. Няма значение кой вкара голове. Опитваме се да изградим един отбор, в който всеки знае какво прави във всеки един момент от срещата.

Това, че тези 11 са същите от предишния мач не означава, че имаме твърд титулярен състав. Изборът на тези 11 е продиктувано от няколко контузии. Аз предпочитам да имаме по-голям избор и да ротираме, да сменяме. Левски все още не е готов да застане на 1-ото място, но не искам да коментирам какво. Няма да бъда конкретен, защото не гледам напред във времето и за следващите няколко дни. Не чета кой ме хвали от колегите, така че не знам какво е казал Загорчич за промяната на Левски при мене. За мача с Ботев Враца - нищо не мога да кажа за този отбор, макар че вероятно за всеки отбор може да се каже по нещо основно."