Чакам операция, до дни се надявам да стане ясно ще се наложи ли. Досегашното лечение не дава резултат. Това заяви пред „България днес" голаджията на Левски Станислав Костов, който е контузен.
 
Най-големият проблем е, че редица специалисти не могат да уточнят каква е реалната диагноза. Костов вече е преглеждан от няколко специалисти у нас, както и в Германия, но не е ясно защо се е появил проблемът и как да бъде лекуван.
 
„Да, ходих в Германия, бях в България при няколко лекари, но няма яснота - разказва за перипетиите си футболистът. - Казват ми, че имам проблем в адукторите, който преминава към костта, която започва да загнива. Нещата са доста тревожни, но съм решен да се преборя с проблема и да се върна към футбола на високо ниво.
 
Много е неприятна ситуацията, тежко ми е, но съотборниците, треньорите, целият клуб ме подкрепят. И заради тях искам да се завърна на терена, да вкарвам още голове", казва Станислав.
 
Според наши специалисти, пожелали да не бъдат цитирани, проблемът е наистина сериозен и ще е цяло чудо, ако Костов бъде излекуван до началото на зимната подготовка и започне да тренира.
 
Нападателят отказа трансфер в тима от Саудитска Арабия „Ал Уехда" (Мека) през лятото. Арабите предложили на Костов годишна заплата в размер на около 500 000 долара. Той е отклонил предложението, тъй като в началото на лятото стана баща и е искал да бъде по-близо до семейството си, а също и за да остане в Левски.