Ръководството на Левски планира да вземе мерки срещу фенските изцепки, които вредят на имиджа на клуба, пише "Тема Спорт".

Шефовете на „Герена" са бесни от случилото се през последните дни на стадионите в "Овча купел" и Балчик, където сини привърженици вилняха по трибуните. Твърде възможно е в близките дни да има среща с тартори на агитката.

Целта е да спрат зулумите на част от крайните ултраси, които носят наказание след наказание. Кога фенове на сините се бият помежду си, кога атакуват други, кога трошат - резултатът е един - уронване на престижа на клуба, факт е, че инцидентите напоследък зачестиха.

Ултрасите недоволстваха от високите цени на билетите за гостуването на Славия - 20 лева. Това обаче не може да е никакво оправдание за грозните гледки, разиграли се на полувремето на двубоя с белите. Кому бе нужно и безумието в Балчик? Защо бяха хвърлени бомбички, които можеха сериозно да наранят хора? Толкова ли бързо бе забравен инцидентът с ранената от хулиган с бомба полицайка през пролетта на 2018-а по време на дербито с ЦСКА?

Ексцесиите започнаха, след като уж крайните запалянковци се бяха "кротнали". Свързано ли е това с факта, че клубът си върна контрола и приходите от продадените артикули от магазина на "Герена"? Актуални са и други въпроси...

От друга страна, трябва да се попита - "Къде в случая е полицията и защо не действа адекватно? Защо законите така и не влизат в употреба? Докъде стигна случаят с пребит служител на клуба? Въпроси, задавани безброй пъти, но... Така само се гонят привърженици от стадионите. А част от тези на Левски вместо да направят така, че клубът да заделя средства да оправя „Герена", плаща големи суми за ремонтиране на други стадиони, търпи загуби от мачове пред празни трибуни в евротурнирите. Докога?