В Левски вече се търси начин за раздяла с гръцкия футболист Янис Каргас. Договорът на сините с централния бранител е за цели три сезона, но към този момент изпълнението му е трудно осъществимо. 

В последните мачове Каргас вече е на резервната скамейка, а треньорът Петър Хубчев разчита на този пост на Нуно Рейш, който е с визитка на дефанзивен полузащитник. В Левски не могат да си позволят чуждестранен футболист да е резерва, още повече че и заплатата на Каргас не е никак малка.

Единият от тандема пред вратаря занапред твърдо ще е Холмар Ейолфсон, който е сред най-добре платените в тима, но пък играе все по-стабилно след отсъствието си поради операция. Рейш вдъхва все повече доверие в треньорската ръководство поради умението си да изнася топката в няколко варианта.

Предимство на Каргас е бързината, но за сметка на това той играе рисковано и прави необмислени нарушения. Така най-вероятно Левски ще търси играч на поста дефанзивен халф, който да замести върнатият назад Рейш, пише "Тема спорт".

Каргас дойде на “Герена” като свободен агент от гръцкия ПАС Янина. В Левски ще се опитат да разтрогнат по взаимно съгласие или да го компенсират с 1 до 3 заплати. Твърде вероятно е бранителят да си намери сам отбор в Гърция, където има богат опит.

Припомняме, че още едно лятно попълнение може да напусне през зимата - Насиру Мохамед.