Нападателят Станислав Иванов призна, че трябва още да се развива, ако иска някой ден да бъде сигурен титуляр във всеки мач на Левски. Юношата на "сините" подчерта, че той и част от останалите български футболисти изостават най-вече физически от международния стандарт.

"В световен мащаб всички футболисти са на много високо физическо ниво. Това е една от моите слабости и нещо, което със сигурност трябва да подобрявам. Тренирам на 100 процента всеки ден, защото трябва да си заслужа мястото и в Левски. За други отбори не мисля", каза той.

Иванов, който по принцип започва от първата минута за Левски, остана резерва срещу Арда, но се появи през второто полувреме и дори отбеляза победния гол за 2:1. 

"Треньорът така реши. Ако прецени да играя 5 минути, ще го направя и отново ще дам 100 процента от себе си. Тези неща не зависят от мен. Моята работа е на терена, а неговото решение в случая си беше правилно. Показвал съм много пъти, че имам добър ляв крак, а в случая успях и да вкарам гол. Но аз не си поставям цели за голове. Важно е Левски да печели", добави нападателят на Левски.

Иванов добави, че Левски е длъжен да победи Дунав в следващия кръг: "Не трябва да се притесняваме от срещата с Дунав. Тренираме всеки ден и ще се постараем да вземем мача".