Левски не проявява интерес към футболисти от първенството на Румъния. Онзи ден се разбра, че Джовани Бекали, който помага за селекцията на Левски, е предложил трима от Динамо Букурещ на сините.
 
27-годишният италиански нападател Монтини не представлява интерес, тъй като на този пост Петър Хубчев има достатъчно футболисти. Десният бек Чиоботару също е подминат като опция.
 
Внимание привлича единствено 27-годишният Рауца, който е в Динамо от лятото и играе като дефанзивен халф. На този пост Левски има Мартин Райнов, на когото ще бъде предложено удължаване на договора, и Кали Тиам. А също и Нуно Рейш, който по стечение на обстоятелствата играе в Левски като централен защитник.
 
По същата линия сините отказаха и настойчиво предлагания от румънското първенство Диего Фабрини, който си вдигна цената с измислена оферта от „Герена" и "разтовари" ЦСКА, откъдето си тръгна обратно за Румъния.
 
Оттам сините това лято си върнаха преотстъпения Нашименто. А в обратна посока поеха нападателите Буш и Ривалдиньо.
 
Въпреки че главен скаут на Левски е румънецът Партрашку, сините не смятат да наблягат на пазара в северната ни съседка само заради принципа, "ако изпадне нещо евтино".