От Левски бяха анонсирали, че ще се възползват от паузата, за да форсират преговорите с играчите, чийто договори изтичат през лятото.

Седмицата неусетно изтече, а от „Герена“ така и не се похвалиха, че са задържали поне още един от титулярите си. Както „Меридиан Мач“ обяви, основните цели до този момент бяха три. Станислав Костов прие новите условия, които му предложиха от ръководството и се обвърза с клуба до 2022 година. Живко Миланов пък изненада, че никой до този момент не е говорил с него по този въпрос. Нищо, че се смяташе, че името му е сред тези в тройката.

„Няма промяна“, заяви на няколко пъти той след загубата от Ботев Пд. Другият пък бе Хали Тиам. Сенегалецът е също е основна фигура в отбора. Освен това се смята, че е един от играчите на Левски, които предизвикват най-голям интерес от страна на чуждите клубове. И „сините“ трябваше да хвърлят доста усилия, за да го убедят да остане твърдо при тях. Явно обаче това не успя да се случи и Тиам все още обмисля първоначалното предложение, което му е било отправено.