Остава ми още малко. Мисля, че всичко е наред. Вече съм към края. Мисля, че съм на 100% готов да тренирам с първия отбор. В края на сезона е по-трудно, но започвам да влизам в тренировъчни режим лека-полека. Следващата седмица ще бъда готов за всички натоварвания, разкри нападателят на Левски Станислав Костов. 

Голмайстор №1 на миналия сезон даде интервю пред клубната телевизия, в което сподели как се чувства, след като поднови занимания. Както е известно Костов лекуваше тежка контузия, която го принуди да се оперира в Германия.
 
"Чувствам се страхотно. Много ми липсваше да тренирам с моите съотборници и да съм на стадиона. Радвам се, че тренирам и се надявам в най-скоро време да помогна на отбора. Сега съм доста по-добре", продължи той. 
 
"Тази контузия беше най-тежка. Досега не съм имал такава. Така се е случило. Гледам напред и мисля, че всичко ще бъде наред", добави Костов.
 
"Най-голяма сила ми даваше семейството ми. Трябва да благодаря на феновете на Левски, които ме подкрепиха. Усетих какво е да си уважаван от публиката на Левски. Винаги съм бил до отбора. Колективът е страхотен. Има шеги и закачки, но когато трябва да се работи - работим", завърши нападателят.