Сериозен проблем може да се отвори пред треньора на Левски Петър Хубчев преди домакинството на Черно море за Купата на България. "Сините" треперят за Иван Горанов, който игра срещу Берое на инжекции, пише "Меридиан мач". 

Левият бек се оплаква от контузия и не е ясно дали тя ще му позволи да излезе срещу "Моряците". Хубчев едва ли ще е щастлив при лошо стечение на обстоятелствата, тъй като няма алгернатива на Горанов за левия бек.

През лятото от "Герена" си тръгна Луи Нганиони. След това "сините" дълго се оглеждаха на пазара за крайни защитници, но никой не успя да хване окото на Хубчев и помощниците му.

Затова сега в Левски ще трябва да се надяват Горанов да стисне зъби и да излезе на терена и в този мач, а след това може да му бъде дадена почивка при домакинството на Витоша.

Не е ясно положението и на Нуно Рейш, който пропусна гостуването на Берое, след като се оказа, че болките в кръста, които получи по време на гостуването на Царско село, не са отшумели. Португалецът обаче е по-вероятно да може да играе.