Левски пусна в продажба билетите за мача с Витоша Бистрица и те са с намалени цени. Пропуските ще бъдат между 5 и 10 лева за стандартните места.

"Уважаеми привърженици, билетите за домакинския мач на Левски срещу Витоша от 19-ия кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 8 декември, неделя, от 16:30 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" По решение на ръководството на клуба, пропуските ще са с намалени цени, като в Сектор "А" (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа) ще се влиза срещу 10 лв., в Сектор "В" срещу 7 лв., а в Сектор "Б" срещу 5 лв.

Билети се продават в официалния магазин на ПФК Левски в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (8.12.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A", на улица "Тодорини кукли"-щ47 и на улица "Река Велека" (арката пред Сектор "А") от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входовете на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ще бъдат отворени в 15:30 часа. Напомняме Ви, че внасянето на храни и напитки на стадиона е забранено!

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (от клубния уебсайт). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Витоша отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор "A" - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор "A".

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от клубния уебсайт!).

Обръщаме специално внимание на привържениците в Сектор "А", че на полувремето на двубоя към официалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

При влизане за двубоя отворени за привържениците в Сектор "А" ще са входове 2 и 3, в Сектор "Б" - вход 6, а в сектор "В" - вход 8", съобщават от клуба.

Цени на пропуските за срещата:
Сектор "A" - 10 лв. (Блок 1,2, Блок 4, Блок 5, 6 и 7 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор "В" - 7 лв.
Сектор "Б" - 5 лв.
Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор "Г" два часа преди началото на мача.