Треньорът на Левски Петър Хубчев остана доволен от тактическата дисциплина на "сините" по време на победата с 2:0 над Витоша Бистрица в мач от 19-ия кръг на efbet Лига.

"Точно така си го представяхме мача с Витоша (Бистрица) и мисля, че го изиграхме добре. Мисля, че за всички фенове, които бяха дошли, не показахме много приятен футболен спектакъл, но за нас бяха най-важни точките. Нямаше подценяване от наша страна. Затова подценяване ние говорим от първия ден и аз не съм видял нито един футболист да подценява противника".

"Ние очаквахме такова позициониране и игра от страна на Витоша- добре групирани отзад и да разчитат на контраатаки. Знаехме, че имат трима сравнително бързи футболисти. Най-важното е, че играхме дисциплинирано и не им дадохме такива възможности, каза Хубчев".

В игра се завърна голмайсторът от миналия сезон Станислав Костов, който се върна след дълго лечение на контузия. Хубчев беше попитан и каква е ситуацията около него.

"Наистина положи много труд, за да се върне и да играе на най-високо ниво. Няма как да бъде готов на 100 процента, но от известно време тренира с отбора. Ясно е, че му липсва игрова практика и една ситуация с негов изстрел показа точно това.
Другият нападател Найджъл Робърта е с травма, същото е положението и с Иван Горанов", добави той.

Треньорът призна, че все още не е мислил за последния мач за годината срещу Локомотив (Пловдив), като е бил концентриран единствено върху днешния двубой.