Онзи ден инициативен комитет от фенове на Левски се обърна към боса на клуба Васил Божков с желанието да инвестира в построяване на нов стадио­на. В писмо, адресирано до бизнесмена, те настояват бъ­дещото съоръжение да бъде изградено не на ""Герена", а на стадион "Раковски", който в миналото е бил ползван от клуба, пише "Тема спорт".

Идеята на привърженици­те, сред които и музикантът Васил Георгиев - Васко Кръпка­та, актьорът Георги Мамалев и режисьорът Олег Ковачев, е "Герена" да остане база. В пла­на фигурира да остане само новият сектор А, а останали­те да бъдат разрушени. Така ще се отвори място за напра­вата на още игрища, модерен медицински център, както и нова зала.

Новата власт на сините вече направи доста подобре­ния по базата. Изградени бяха две нови игрища за нуждите на ДЮШ. Реновирано бе обще­житието. Върви и изгражда­нето на 8 нови съблекални, ко­ито ще са разположени в ста­рия пансион. Той също бе реновиран. Предвижда се и изграж­дането на нова трибуна с ко­зирка до изкуствения терен.