Представителят на Национален клуб на привържениците (НКП) на Левски - Степан Хиндлиян, говори след срещата с премиера Бойко Борисов. Той заяви, че НКП тепърва ще заседава и ще вземе решение как да процедира занапред. 

"Вкарват феновете на Левски в тази политическа игра. Обещания не е имало. Предложението за акциите на министъра не зависи от него или колегите му. Това нещо зависи от мажоритарния собственик. Друг е въпросът дали това нещо е работещо, или не. Под някаква форма Левски е стабилизиран през последната година. Ясно е, че този модел не е устойчив и може да бъде разклатен във всеки момент".

"Министър-председателят ни показа доклада, с който вие всички сте запознати. Аз казах какво е било показано, а не кой е виновен или невинен. Различни тълкования може да се правят след тази среща. НКП ще излезе със становище. Една не малка част от медиите се занимават с това, че ще правим бунтове, независимо от факта, че организациите твърдим, че няма да излизаме да защитаваме корпоративни интереси. Имаше гласове в тази посока, не мога да го крия. Дали ще се взимат такива мерки е друг въпрос. Ние сме притеснени за бъдещето на Левски", заяви той.