Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че не е наясно за проблемите на собственика на клуба Васил Божков.

Срещу бизнесмена бяха повдигнати 7обвинения и се очаква да спре финансирането на клуба. "Не знам и не искам и да знам. Не искам да коментирам нищо. Не ме питайте повече по тази тема", категоричен беше Хубчев след контролата с Олександрия, загубена с 1:2.

Той каза още, че не е взел решение на какъв състав да заложи в дербито срещу ЦСКА. Мач №1 и у нас ще се играе на 15 февруари от 14.45 часа. "Казвам го съвсем честно, не съм наясно с титулярите", категоричен беше бившият национален селекционер.

Хубчев коментира и представянето на Левски по време на зимния лагер в Турция. Освен днешното поражение, "сините" изиграха още три приятелски мача, които бяха спечелени: 3:2 над Пюник 3:2, 2;1 над Рапид Виена и 4:1 над Узбекистан U19 (4:1).

"Четири контроли са малко, но така или иначе отдавна сме го планували. Няма да играем повече проверки. Най-хубавото нещо на лагера бе как се тренираше. Не смея да кажа, че новите са се адаптирали на 100%, трябва им повече време. Но се справят, разбират какво си говорим. Физически сме добре, но тактически не мога да кажа. Най-стандартният отговор за контролите е, че не търсим резултати. Влизахме уморени. Днес се видя, че Олександрия е по-свежият отбор. Но резултатите дават самочувствие на футболистите. В предишната подготовка не победихме в нито един мач, което показва, че резултатите не са от такова значение", завърши Хубчев.